Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης με τίτλο Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών
Η Σχολή ΗΜΜΥ στο Facebook  Η Σχολή ΗΜΜΥ στο Youtube

Κατάλογος Εκδηλώσεων

18
Ιουν

Ημερίδα 'Global Healthcare Innovations', για την καινοτομία στις τεχνολογίες της υγείας
Κατηγορία: Ημερίδα  
ΤοποθεσίαΛ - Κτίριο Επιστημών/ΗΜΜΥ, 141Π-98, Μεγάλο Αμφιθέατρο, 1ος όροφος
Ώρα18/06/2019 08:45 - 17:00

Περιγραφή:

Την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Κτηρίου Επιστημών (1ος όροφος) στο Πολυτεχνείο Κρήτης, διοργανώνεται Ημερίδα με τίτλο 'Global Healthcare Innovations', σε θέματα Καινοτομίας σε Τεχνολογίες της Υγείας. Η ημερίδα διοργανώνεται από την Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης σε συνεργασία με τον Καθηγητή Metin Akay (Department of Biomedical Engineering, Cullen College of Engineering, University of Houston).

Στην Ημερίδα θα παραβρεθούν 15 επιστήμονες διεθνούς κύρους, από τον Ακαδημαϊκό χώρο και την Βιομηχανία, και θα καλύψουν μεταξύ άλλων τεχνολογίες «εγκεφάλου», «μεγάλων δεδομένων» και «νανο-τεχνολογίας», καθώς και εφαρμογές σε γενικότερα θέματα υγείας και περιβάλλοντος.

Στόχος της ημερίδας είναι η παρουσίαση των ραγδαίων εξελίξεων στους παραπάνω τομείς, σε φοιτητές και φοιτήτριες του Ιδρύματος, αλλά και σε όλα τα μέλη της Πολυτεχνικής κοινότητας, από τους ‘πρωταγωνιστές’ της τεχνολογίας. To πιο πρόσφατο forum με αντίστοιχη θεματολογία διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το 2017 στο Harvard Engineering College and Medical School.

© Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών 2014
Πολυτεχνείο Κρήτης