Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης με τίτλο Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών
Η Σχολή ΗΜΜΥ στο Facebook  Η Σχολή ΗΜΜΥ στο Youtube

SIGLE NEWS - DO NOT DELETE

12ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ)

Το Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ) είναι το μεγαλύτερο πανελλήνιο φοιτητικό συνέδριο που διεξάγεται από το 2007 ετησίως σε διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα. Απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές των τμημάτων Η.Μ.Μ.Υ. αλλά και σε οποιονδήποτε θέλει να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της επιστήμης και της τεχνολογίας, και να έρθει σε επαφή με τις προκλήσεις της αγοράς εργασίας.

Στο ΣΦΗΜΜΥ δίνεται η ευκαιρία σε φοιτητές να παρουσιάσουν το έργο τους, είτε πρόκειται για επίπεδο προπτυχιακής ή διπλωματικής εργασίας, ή ακόμη και διδακτορικής διατριβής. Μπορείτε λοιπόν να υποβάλλετε τα πρότυπα άρθρα σας σε μορφή paper κάνοντας εγγραφή στο site https://sfhmmy.gr/ και στη συνέχεια μεταβαίνοντας στον Πίνακα Ελέγχου.

Τα papers:

•Γράφονται είτε στα ελληνικά είτε στα αγγλικά

•Είναι μέχρι και 6 σελίδες Α4 σε έκταση

•Είναι μέχρι και 20 mb σε μέγεθος

•Ακολουθούν εξ’ ολοκλήρου τα πρότυπα του ΙΕΕΕ για Word ή LaTeX

•Συμπεριλαμβάνουν βιβλιογραφία

•Περιέχουν πρωτότυπο περιεχόμενο

•Υποβάλλονται σε μορφή pdf

Μπορείτε επιπλέον να καταθέσετε poster αντί για paper (να το διευκρινίσετε κατά τη διαδικασία της υποβολής). Εάν επιθυμείτε να παραδώσετε και τα δύο πρέπει να κάνετε δύο διαφορετικές αιτήσεις.

Φέτος, το 12ο ΣΦΗΜΜΥ έχει ως βάση τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, κατ’ εξαίρεση, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν με την έξαρση του ιού SARS-COV2, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, τον Απρίλιο του 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο sfhmmy12<στο>gmail.com ή μέσω των social media:

Facebook: https://www.facebook.com/sfhmmy LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/17990796/ Instagram: https://www.instagram.com/sfhmmy/

© Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών 2014
Πολυτεχνείο Κρήτης