Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης με τίτλο Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών
Η Σχολή ΗΜΜΥ στο Facebook  Η Σχολή ΗΜΜΥ στο Youtube

SIGLE NEWS - DO NOT DELETE

Έναρξη δηλώσεων Μεταπτυχιακών Μαθημάτων εαρινού εξαμήνου 2019-2020

Καλούνται όλοι οι μεταπτυχιακοί φοιτητές / υποψήφιοι διδάκτορες ΗΜΜΥ να εγγραφούν στο εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020, υποβάλλοντας ηλεκτρονική δήλωση μαθημάτων αποκλειστικά στο διάστημα από Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 έως και Κυριακή 8 Μαρτίου 2020.

Η εγγραφή και δήλωση μαθημάτων γίνεται μόνον ηλεκτρονικά μέσω μίας από τις παρακάτω διευθύνσεις:

δίνοντας το ιδρυματικό Όνομα Χρήστη (username) και τον Κωδικό Πρόσβασης (password) που έχουν ήδη αποκτήσει ως ενεργοί φοιτητές του Ιδρύματος από το Μηχανογραφικό Κέντρο.

Εγγραφή στο εξάμηνο οφείλουν να κάνουν και όσοι έχουν περατώσει τα μαθήματα, χωρίς να δηλώσουν κανένα μάθημα.

* Πρόκειται για το νέο portal που δίνει σε όλους τους φοιτητές μας πρόσβαση σε υπηρεσίες φοιτητολογίου. Λειτουργεί παράλληλα με το παλαιότερο σύστημα (unistudent), ωστόσο προσφέρει ένα γρήγορο και φιλικό στο χρήστη περιβάλλον, το οποίο προσαρμόζεται ανάλογα με τη συσκευή πρόσβασης (υπολογιστής, κινητό, tablet, κ.α.). Με το άνοιγμα της περιόδου δηλώσεων, ήδη από σήμερα τα μεσάνυχτα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να υποβάλετε τη δήλωσή σας, αλλά και για να δείτε όλα τα προσωπικά στοιχεία που αφορούν στις σπουδές σας. Οι δύο τρόποι πρόσβασης θα συνυπάρχουν και θα λειτουργούν παράλληλα για όσο διάστημα χρειαστεί, ώστε να διορθωθούν τυχόν ατέλειες, με στόχο τελικά να μεταφερθούμε μόνιμα στο νέο περιβάλλον.Το νέο portal είναι αποτέλεσμα του project UNIVERSIS, στο οποίο συμμετέχει πλέον και το Πολυτεχνείο Κρήτης. Σταδιακά, θα προστεθούν οι αντίστοιχες υπηρεσίες και για τους διδάσκοντες των μαθημάτων, αλλά και για τις γραμματείες των Σχολών.

© Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών 2014
Πολυτεχνείο Κρήτης