Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης με τίτλο Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών
Η Σχολή ΗΜΜΥ στο Facebook  Η Σχολή ΗΜΜΥ στο Youtube

SIGLE NEWS - DO NOT DELETE

Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών 2019 στη Σχολή ΗΜΜΥ

Ηλεκτρονική εγγραφή επιτυχόντων

Η διαδικασία ηλεκτρονικής εγγραφής θα πρέπει να ολοκληρωθεί από τους εισακτέους,  μέσω της εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν από το Υπουργείο). Η είσοδος επιτυγχάνεται εισάγοντας τον οκταψήφιο κωδικό εξετάσεων υποψηφίου και τον ίδιο κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποίησε ο υποψήφιος για την εισαγωγή του στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου. 

Ταυτοπροσωπία στη Γραμματεία της Σχολής

Μετά το πέρας της περιόδου ηλεκτρονικών εγγραφών, οι εγγραφέντες θα πρέπει να προσέλθουν στη Γραμματεία της Σχολής ΗΜΜΥ (Κτίριο Επιστημών, 1ος όροφος Πυρήνα) για ταυτοποίηση/ταυτοπροσωπία, προσκομίζοντας τα δικαιολογητικά που αναφέρονται παρακάτω. Επισημαίνεται ότι η ταυτοποίηση/ταυτοπροσωπία ολοκληρώνεται είτε από τους ίδιους τους επιτυχόντες ή από νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο.

Δικαιολογητικά:
•    Υπογεγραμμένη η Αίτηση Εγγραφής που υποβλήθηκε στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (σε περίπτωση που δεν κατατεθεί από τον εγγραφέντα, χρειάζεται θεώρηση του γνησίου της υπογραφής)
•    Φωτοαντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου
•    Μία (1) φωτογραφία τύπου αστυνομικής ταυτότητας
•    Φωτοαντίγραφο του Απολυτηρίου Λυκείου

Η χρονική περίοδος ταυτοποίησης και προσκόμισης των δικαιολογητικών θα ανακοινωθούν από τη Γραμματεία ΗΜΜΥ με νεότερη ανακοίνωση.
Η ειδοποίηση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα γίνει με SMS και ηλεκτρονικό μήνυμα στο τηλέφωνο και στο email αντίστοιχα που έχετε δηλώσει, με ταυτόχρονη αποστολή των κωδικών που απαιτούνται για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες (έκδοση ακαδημαϊκής ταυτότητας, αιτήσεις παροχής δωρεάν σίτισης-στέγασης, κλπ). 
Αφού λάβετε αυτή την ειδοποίηση, μπορείτε να αποστείλετε email (αποκλειστικά από το νέο ιδρυματικό σας email xxxx@isc.tuc.gr) στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών (ΚΕΦ)  για να λάβετε Πιστοποιητικό  Εγγραφής. 

Έναρξη μαθημάτων

Τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου στο Πολυτεχνείο Κρήτης ξεκινούν τη Δευτέρα 23/9/2019 (δείτε το Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο).

© Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών 2014
Πολυτεχνείο Κρήτης