Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης με τίτλο Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών
Η Σχολή ΗΜΜΥ στο Facebook  Η Σχολή ΗΜΜΥ στο Youtube

SIGLE NEWS - DO NOT DELETE DIAKRISEIS

Βραβείο «Καλύτερης Εργασίας» στον απόφοιτο Αθανάσιο Προύντζο και τον καθηγητή Ευριπίδη Πετράκη της Σχολής ΗΜΜΥ στο συνέδριο AINA-2024

Βραβείο «Καλύτερης Εργασίας» (Βest paper award) στο «38th International Conference on Advanced Information Networking and Applications (AINA-2024)» για την εργασία «DeFog: Adaptive Microservice Scheduling on Kubernetes Clusters in Cloud-Fog-Edge Infrastructures» με συγγραφείς τον απόφοιτο της Σχολής Αθανάσιο Προύντζο και τον καθηγητή της Σχολής Ευριπίδη Πετράκη. Το συνέδριο διεξήχθη στο Kitakyushu της Ιαπωνίας από 17 έως 19 Απριλίου 2024.

Η εργασία έγινε αποδεκτή μετά από κρίση πλήρους άρθρου. Το συνέδριο ΑΙΝΑ είναι διεθνές συνέδριο Πληροφορικής με περισσότερες από 900 υποβαλλόμενες εργασίες ετησίως και λόγο αποδοχής 25%. Κατατάσσεται (με βάση διεθνή συστήματα αξιολόγησης) στην κατηγορία A2, δηλαδή ανάμεσα στα καλύτερα συνέδρια διεθνώς.

Παράλληλα, ο καθηγητής Ευριπίδης Πετράκης έλαβε εύφημο μνεία για την πολυετή συνεισφορά του ως Γενικός Αντιπρόεδρος του συνεδρίου (General Co-Chair).

 

© Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών 2014
Πολυτεχνείο Κρήτης