Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης με τίτλο Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών
Η Σχολή ΗΜΜΥ στο Facebook  Η Σχολή ΗΜΜΥ στο Youtube

SIGLE NEWS - DO NOT DELETE

14ο Διεθνές Συμπόσιο Διαγνωστικής για Ηλεκτρικές Μηχανές, Ηλεκτρονικά Ισχύος και Συστημάτων Οδήγησης

Μεταξύ 28/8 και 31/8 2023 διοργανώνεται στα Χανιά το “14ο Διεθνές Συμπόσιο Διαγνωστικής για Ηλεκτρικές Μηχανές, Ηλεκτρονικά Ισχύος και Συστημάτων Οδήγησης”. Το συνέδριο διοργανώνεται από τη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης, με επιστημονικό υπεύθυνο τον Καθηγητή κ. Γυφτάκη Κωνσταντίνο και συν-διοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης.

Στο συνέδριο θα γίνει παρουσίαση και συζήτηση των τελευταίων εξελίξεων στην τεχνολογία της διάγνωσης και πρόγνωσης σφαλμάτων σε ηλεκτρικές γεννήτριες, ηλεκτρικούς κινητήρες, ηλεκτρονικά ισχύος και συναφών τομέων. Αυτή είναι η 25η χρονιά από τότε που ιδρύθηκε το πρώτο SDEMPED ως το μοναδικό διεθνές συμπόσιο αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στη διαγνωστική ηλεκτρικών μηχανών, ηλεκτρονικών ισχύος και ηλεκτροκινητήρων. Το SDEMPED είναι πλέον μια τακτική διετής εκδήλωση.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Leptos Panorama Hotel και το πρόγραμμά του θα περιλαμβάνει 2 βασικές παρουσιάσεις (keynote presentations), 2 διδακτικά σεμινάρια (tutorial sessions), 11 τακτικές και 5 ειδικές συνεδρίες όπου θα παρουσιαστούν 92 ερευνητικές εργασίες από περίπου 140 συνέδρους από 33 διαφορετικές χώρες.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο του συνεδρίου https://www.ieee-sdemped.org/

© Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών 2014
Πολυτεχνείο Κρήτης