Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης με τίτλο Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών
Η Σχολή ΗΜΜΥ στο Facebook  Η Σχολή ΗΜΜΥ στο Youtube

SIGLE NEWS - DO NOT DELETE

Δήλωση συμμετοχής ομάδων για τον Ελληνικό τοπικό διαγωνισμό για τον ICPC, GRCPC. 13-14 Οκτωβρίου 2023

Ο Διεθνής Πανεπιστημιακός Προγραμματιστικός Διαγωνισμός (ICPC) είναι παγκόσμιος προγραμματιστικός διαγωνισμός μεταξύ Πανεπιστημίων. Ο διαγωνισμός προέρχεται από την κοινότητα UPE Computer Science Honor Society της δεκαετίας του ’70 και από τότε εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο.

Ο Ελληνικός τοπικός διαγωνισμός για τον ICPC, GRCPC, διεξάγεται για πρώτη φορά στις 13-14 Οκτωβρίου 2023. Διοργανώνεται από την ομάδα Algoforum, με βάση το Πανεπιστήμιο Πατρών. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί σε 3 χώρους στην χώρα ταυτόχρονα, καθώς και διαδικτυακά. 

Οι 3 καλύτερες ομάδες από κάθε Πανεπιστήμιο θα προκριθούν στην επόμενη Ευρωπαϊκή φάση της Ρουμανίας τον Δεκέμβριο! Επιπρόσθετα, τις καλύτερες ομάδες σε Πανελλαδικό επίπεδο περιμένουν δώρα που θα ανακοινωθούν στον διαγωνισμό.

Προϋποθέσεις Συμμετοχής:

  • Ο GRCPC απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές τμημάτων STEM της χώρας
  • Οι προϋποθέσεις πρόκρισης στις επόμενες φάσεις του ICPC είναι πιο αυστηρές και μπορείτε να τις βρείτε κατά την εγγραφή

Ταυτόχρονα υπάρχουν ομιλίες σχετικά με το competitive programming και τον επαγγελματικό χώρο του τομέα από ομιλητές διεθνούς κλάσης!

Περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής: https://algoforum.upatras.gr/el/plirofories/ 

© Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών 2014
Πολυτεχνείο Κρήτης