Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης με τίτλο Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών
Η Σχολή ΗΜΜΥ στο Facebook  Η Σχολή ΗΜΜΥ στο Youtube

SIGLE NEWS - DO NOT DELETE

Δευτέρα, 19 Ιουνίου - Visit Planner: Ολοκληρωμένη Υπηρεσία Ενημέρωσης και Σχεδιασμού Περιήγησης και Δραστηριοτήτων για Τουρισμό Κρουαζιέρας βασισμένη σε Υβριδικά Συστήματα Σύστασης Πληροφορίας

Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, το Πολυτεχνείο Κρήτης, o Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου, σε συνεργασία με την εταιρεία Netmechanics EΠΕ σας προσκαλούν στην τελική παρουσίαση του έργου «Visit Planner: Ολοκληρωμένη Υπηρεσία Ενημέρωσης και Σχεδιασμού Περιήγησης και Δραστηριοτήτων για Τουρισμό Κρουαζιέρας βασισμένη σε Υβριδικά Συστήματα Σύστασης Πληροφορίας» που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 19 Ιουνίου στις 18:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΕΛΜΕΠΑ, στον Άγιο Νικόλαο, με δυνατότητα συμμετοχής εξ αποστάσεως μέσω του συνδέσμου:

https://meet.google.com/cre-hgrp-gvp

Η εφαρμογή (mobile app) περιήγησης για την πόλη του Αγίου Νικολάου, που θα παρουσιαστεί, είναι δωρεάν διαθέσιμη μέσω του συνδέσμου:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmechanics.vip

Το έργο υλοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος «ΕΡΕΥΝΩ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ Β’ ΚΥΚΛΟΣ»

Επισημαίνεται ότι στο έργο συμμετείχε με κομβικό ρόλο Ερευνητική Ομάδα του Πολυτεχνείου Κρήτης (EO) υπό την καθοδήγηση του Καθηγητή Γεωργίου Χαλκιαδάκη (Σχολή ΗΜΜΥ). Τρεις διαφορετικοί αλγόριθμοι Τεχνητής Νοημοσύνης (αλγόριθμοι συστάσεων) υλοποιήθηκαν κατά κύριο λόγο από την ΕΟ του Πολυτεχνείου Κρήτης, δύο εκ των οποίων ενσωματώθηκαν στην εφαρμογή. Παράλληλα, η ΕΟ του Πολυτεχνείου Κρήτης είχε κύριο ή αποκλειστικό ρόλο σε τέσσερις επιστημονικές δημοσιεύσεις σχετιζόμενες με το έργο, ενώ δύο ερευνητές-μέλη της ομάδας ολοκλήρωσαν τη μεταπτυχιακή τους εργασία σε σχετικά με το έργο θέματα, υπό την καθοδήγηση του Καθ. Γ. Χαλκιαδάκη.

Κατά την εκδήλωση, η παρουσίαση της εφαρμογής θα γίνει κατά κύριο λόγο από τον Επιστημονικό Υπεύθυνο του έργου Δρ. Χαράλαμπο Παπαδάκη, Αναπληρωτή Καθηγητή Τμήματος ΗΜΜΥ, ΕΛΜΕΠΑ.

Εκ μέρους του Πολυτεχνείου Κρήτης θα συμμετέχει ο Δρ. Γεώργιος Χαλκιαδάκης, Καθηγητής της Σχολής ΗΜΜΥ, Πολυτεχνείου Κρήτης και Επιστημονικός Υπεύθυνος της Ερευνητικής Ομάδας του Πολυτεχνείου Κρήτης που συμμετείχε στο έργο.

Επίσης, θα συμμετέχει στην παρουσίαση ο Δρ. Κωνσταντίνος Παναγιωτάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής και Πρόεδρος Τμήματος ΔΕΤ, ΕΛΜΕΠΑ. Εκ μέρους του ΠΑΟΔΑΝ, θα συμμετέχει ο Πρόεδρος του και Αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου Κρήτης κ. Χάρης Αλεξάκης και εκ μέρους της Netmechanics θα συμμετέχουν ο κ. Μάνος Αεράκης (CEO) και ο κ. Γεώργιος Μαραβέλιας (CTO).

© Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών 2014
Πολυτεχνείο Κρήτης