Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης με τίτλο Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών
Η Σχολή ΗΜΜΥ στο Facebook  Η Σχολή ΗΜΜΥ στο Youtube

SIGLE NEWS - DO NOT DELETE DIAKRISEIS

Ο Αναπληρωτής Καθηγητής Δημήτρης Αγγελάκης προσκεκλημένος ομιλητής στο online event "The Asia Race for Quantum Computing"

Ο Δημήτρης Γ. Αγγελάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής της Σχολής ΗΜΜΥ και Κύριος Ερευνητής στο Κέντρο Κβαντικών Τεχνολογιών της Σιγκαπούρης [Centre for Quantum Technologies (CQT)], έχει προσκληθεί ως ένας από τους κεντρικούς ομιλητές στην online εκδήλωση με τίτλο "The Asia Race for Quantum Computing".

Η συναρπαστική  αναδυόμενη τεχνολογία των κβαντικών υπολογιστών (Quantum Computing) υπόσχεται νέες δυνατότητες και εφαρμογές σε πολλούς τομείς, από το σχεδιασμός φαρμάκων έως και τα χρηματοοικονομικά. Οι πρόσφατες επιστημονικές εξελίξεις στο πεδίο, και το έντονο ενδιαφέρον από κυβερνήσεις και ιδιωτικούς φορείς, καθιστούν τους κβαντικούς υπολογιστές μια από τις τεχνολογίες αιχμής του 21ου αιώνα. Στο οnline event η συζήτηση θα επικεντρωθεί στα τεκταινόμενα στο πεδίο στην Ασία αλλά και στον διεθνή χώρο.

Παρακολουθήστε τις ομιλίες και θέστε τις ερωτήσεις σας στους τρεις καλεσμένους μεταξύ των οποίων και ο δικός μας Καθηγητής! Το online event διοργανώνει η SGInnovate και το CQT στις 14 Ιουλίου 2020 και ώρα 6:00-7:00 π.μ. (ώρα Ελλάδος, 11:00-12:00 ώρα Σιγκαπούρης). Η παρακολούθηση είναι δωρεάν, με απαραίτητη την εγγραφή σας.

© Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών 2014
Πολυτεχνείο Κρήτης