Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης με τίτλο Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών
Η Σχολή ΗΜΜΥ στο Facebook  Η Σχολή ΗΜΜΥ στο Youtube

SIGLE NEWS - DO NOT DELETE DIAKRISEIS

Βραβείο Αριστείας και Βραβείο Εξαίρετης Διδασκαλίας 2015

Βραβείο Αριστείας 2015


Το Βραβείο Αριστείας 2015 απονεμήθηκε στον Καθηγητή της Σχολής Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών κ. Μίνω Γαροφαλάκη σε αναγνώριση του ερευνητικού του έργου στον τομέα διαχείρισης μεγάλων δεδομένων κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015. Το Βραβείο Αριστείας απονεμήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά στα πλαίσια της τελετής απονομής των Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών Διπλωμάτων του Πολυτεχνείου Κρήτης σε Καθηγητή του Ιδρύματος για τα ερευνητικά επιτεύγματα του.

Ο τιμώμενος με το Βραβείο Αριστείας 2015, Καθηγητής κ. Μίνως Γαροφαλάκης, εκφώνησε την κεντρική ομιλία κατά την Τελετή Απονομής των Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών Διπλωμάτων του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Βραβείο Εξαίρετης Διδασκαλίας 2015


Το Βραβείο Εξαίρετης Διδασκαλίας 2015 απονεμήθηκε στον Καθηγητή της Σχολής Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών κ. Κωνσταντίνο Καλαϊτζάκη σε αναγνώριση του διδακτικού του έργου σε προπτυχιακό επίπεδο. 

Η απονομή του βραβείου πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά κατά την τελετή απονομής των Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών Διπλωμάτων του Πολυτεχνείου Κρήτης (4 Δεκεμβρίου 2015 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων).

© Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών 2014
Πολυτεχνείο Κρήτης