Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης με τίτλο Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών
Η Σχολή ΗΜΜΥ στο Facebook  Η Σχολή ΗΜΜΥ στο Youtube

SIGLE NEWS - DO NOT DELETE

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ - ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜ. ΕΞΑΜ. ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2012-13

Οι δηλώσεις μαθημάτων χειμ. εξαμ. ακαδ. έτους 2012-13 θα γίνουν από 8-10-2012 έως & 19-10-2012

Για τους εισαχθέντες από το 2000-01 και μετά θα γίνονται μόνον ηλεκτρονικά.

Πέραν αυτής της ημερομηνίας ο φοιτητής δεν θα έχει δικαίωμα τροποποίησης της δήλωσης.

Η είσοδος επιτυγχάνεται δίνοντας στην διεύθυνση:
websrv.stdnet.tuc.gr/unistudent ως «Όνομα Χρήστη» το λογαριασμό που έχετε στο Μηχανογραφικό Κέντρο και ως «Κωδικό πρόσβασης», τον αντίστοιχο που έχετε ορίσει. Για την πρόσβαση από Η/Υ που βρίσκονται εκτός δικτύου του Πολυτεχνείου απαιτείται η ενεργοποίηση της σύνδεσης στο δίκτυο του Ιδρύματος μέσω VPN. Οδηγίες θα βρείτε στη διεύθυνση: www.tuc.gr/183.html. Εάν εξακολουθεί να μην είναι εφικτή η είσοδος στο φοιτητολόγιο τότε απαιτείται η αλλαγή κωδικού από τον ίδιο τον χρήστη μέσω της ιστοσελίδας του Πολυτεχνείου.

Εγγραφή στο εξάμηνο οφείλουν να κάνουν και όσοι έχουν περατώσει τα μαθήματα κάνοντας εγγραφή στο εξάμηνο χωρίς να δηλώσουν κανένα μάθημα.

Παρακαλούμε αφού αποστείλετε την δήλωση, ελέγχετε πάντα εάν έχει περαστεί η δήλωση στο φοιτητολόγιο πηγαίνοντας ΔΗΛΩΣΕΙΣ -> ΠΡΟΒΟΛΗ. Εκεί βλέπετε όλες τις δηλώσεις που έχετε κάνει κατά τη διάρκεια των σπουδών σας. Πρώτη θα εμφανίζεται η πιο πρόσφατη. Εάν δεν τη δείτε, ξαναπροσπαθήστε μέχρι να εμφανιστεί στις Δηλώσεις σας.

Σας επισημαίνουμε ότι, φοιτητής που δεν εγγράφεται στο Τμήμα στην αρχή κάθε εξαμήνου στις καθορισμένες ημερομηνίες και δεν δηλώνει μαθήματα για δύο συνεχόμενα εξάμηνα, διαγράφεται αυτοδικαίως από το Τμήμα.

© Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών 2014
Πολυτεχνείο Κρήτης