Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης με τίτλο Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών
Η Σχολή ΗΜΜΥ στο Facebook  Η Σχολή ΗΜΜΥ στο Youtube

SIGLE NEWS - DO NOT DELETE

Έναρξη δηλώσεων Προπτυχιακών μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2018-2019

Καλούνται όλοι οι προπτυχιακοί φοιτητές ΗΜΜΥ να εγγραφούν στο χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019, υποβάλλοντας δήλωση μαθημάτων αποκλειστικά στο διάστημα από Παρασκευή 12/10/2018 έως και Παρασκευή 26/10/2018.

Οι δηλώσεις υποβάλλονται μόνον ηλεκτρονικά. Η είσοδος στο φοιτητολόγιο επιτυγχάνεται δίνοντας στη διεύθυνση http://websrv.stdnet.tuc.gr/unistudent ως "Όνομα Χρήστη" και ως "Κωδικό πρόσβασης" τα στοιχεία λογαριασμού του Μηχανογραφικού Κέντρου. 

Μετά την επιτυχή αποστολή της δήλωσης αποστέλλεται στο ιδρυματικό email (xyz@isc.tuc.gr), Αποδεικτικό Δήλωσης (σε κάποιες περιπτώσεις ίσως οι φοιτητές χρειαστεί να ταξινομήσουν τα εισερχόμενα μηνύματά τους με βάση την ημερομηνία αποστολής τους). Σε περίπτωση που δεν αποσταλεί, δεν έχει καταχωρηθεί η δήλωσή και πρέπει να ολοκληρωθεί η αποστολή της. Η δήλωση μπορεί να τροποποιηθεί και να αποσταλεί όσες φορές χρειάζεται μέχρι και τη λήξη της περιόδου δηλώσεων.

Εγγραφή στο εξάμηνο οφείλουν να κάνουν και όσοι έχουν περατώσει τα μαθήματα, χωρίς να δηλώσουν κανένα μάθημα.

Τονίζεται στους πρωτοετείς φοιτητές της Σχολής ότι η εγγραφή στα μαθήματα στον Ιστοχώρο Μαθημάτων (courses) εξυπηρετεί μόνο εσωτερικές ανάγκες των μαθημάτων και των εργαστηρίων και δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την παραπάνω διαδικασία εγγραφής και δήλωσης μαθημάτων στο Φοιτητολόγιο.

Χωρίς την παραπάνω διαδικασία οι φοιτητές δεν μπορούν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις, δεν μπορούν να βαθμολογηθούν, ούτε να παραλάβουν συγγράμματα από τον Εύδοξο.

© Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών 2014
Πολυτεχνείο Κρήτης