Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης με τίτλο Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών
Η Σχολή ΗΜΜΥ στο Facebook  Η Σχολή ΗΜΜΥ στο Youtube

SIGLE NEWS - DO NOT DELETE

Διαδικασία Εγγραφής πρωτοετών φοιτητών Ακαδημαϊκού Έτους 2018-2019

Περίοδος ηλεκτρονικών εγγραφών για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 :

Δευτέρα 10/9/2018 έως και Δευτέρα 17/9/2018, με ηλεκτρονικό/εξ’ αποστάσεως τρόπο
 

Διαδικασία ηλεκτρονικής εγγραφής

Η διαδικασία ηλεκτρονικής εγγραφής θα πρέπει να ολοκληρωθεί από τους εισακτέους, από τη Δευτέρα 10/9/2018 έως και τη Δευτέρα 17/9/2018, μέσω της εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://eregister.it.minedu.gov.gr. Η είσοδος επιτυγχάνεται εισάγοντας τον 8ψηψιο κωδικό εξετάσεων υποψηφίου και τον ίδιο κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποίησε ο υποψήφιος για την εισαγωγή του στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου. Η εφαρμογή θα βρίσκεται σε λειτουργία από την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, μετά τις 10:00 π.μ.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο σχετικό Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας.
 

Ολοκλήρωση Εγγραφής

Μετά το πέρας της περιόδου ηλεκτρονικών εγγραφών και κατά το διάστημα από Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018 έως και Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, από  09:00 έως 13:30, οι επιτυχόντες θα πρέπει να προσέλθουν στη Γραμματεία ΗΜΜΥ (1ος όροφος Πυρήνα Κτιρίου Επιστημών) για ταυτοποίηση και ολοκλήρωση της εγγραφής τους, προσκομίζοντας τα εξής:

1. Υπογεγραμμένη η Αίτηση εγγραφής που υποβλήθηκε στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας

2. Φωτοαντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου

3. Φωτοαντίγραφο Απολυτηρίου Λυκείου

4. Μία φωτογραφία τύπου αστυνομικής ταυτότητας

Επισημαίνεται ότι η διαδικασία της ολοκλήρωσης εγγραφής μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε από τους ίδιους τους επιτυχόντες ή από νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο.

Η ενημέρωσή για την ολοκλήρωση της εγγραφής θα γίνεται με SMS και προσωπικό email, με την ταυτόχρονη αποστολή των κωδικών που απαιτούνται για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ιδρύματος (έκδοση ακαδημαϊκής ταυτότητας, αιτήσεις παροχής δωρεάν σίτισης-στέγασης, κ.λπ.).

Μετά την παραπάνω ειδοποίηση ολοκλήρωσης της εγγραφής, είναι δυνατή η αποστολή email (από το νέο email xxxx<στο>isc.tuc.gr, και μόνο από αυτό) στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών (ΚΕΦ) του Ιδρύματος, (kef<στο>isc.tuc.gr) για έκδοση και ηλεκτρονική παραλαβή Βεβαίωσης Εγγραφής.

 

Έναρξη μαθημάτων: Τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου στη Σχολή ΗΜΜΥ ξεκινούν τη Δευτέρα 24/9/2018 (δείτε το Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο).

© Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών 2014
Πολυτεχνείο Κρήτης