Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης με τίτλο Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών
Η Σχολή ΗΜΜΥ στο Facebook  Η Σχολή ΗΜΜΥ στο Youtube

SIGLE NEWS - DO NOT DELETE

Women In Tech Internship Program της WIND

Με τη νέα σειρά δράσεων W for Women, η Wind ενισχύει το αποτύπωμά της στην κοινωνία, υλοποιώντας την πρωτοβουλία “Women in Tech” με στόχο να δημιουργηθούν ευκαιρίες για τις νέες γυναίκες σε επαγγέλματα του τομέα STEM και να  ενδυναμωθεί ακόμη περισσότερο η θέση της γυναίκας στον χώρο της τεχνολογίας.

Σε αυτό το πλαίσιο η Wind αναζητά 10 ταλαντούχες τελειόφοιτες ή απόφοιτες, με δυνατότητες και πάθος να πραγματοποιήσουν την 6μηνη πρακτική τους -πλήρως αμειβόμενη- στην ομάδα της WIND σε διαφορετικά τμήματα.

Σκοπός είναι να προσφερθούν τα μέσα, οι γνώσεις και οι εμπειρίες που θα αναπτύξουν και θα αναδείξουν τις δεξιότητες τους, ώστε να ξεκινήσουν μια επιτυχημένη πορεία στον κλάδο.

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινάει στις 11 Οκτωβρίου και οι προϋποθέσεις είναι οι εξής:

  • Ακαδημαϊκές Σπουδές
  • Προπτυχιακό ή Μεταπτυχιακό με έμφαση στις κατευθύνσεις όπως αυτές των Τηλεπικοινωνιών, IT, Μηχανικών Δικτύου, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών, Software Engineering, Data Science, Digital Marketing
  • Άριστη γνώση Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας
  • Άριστη γνώση Η/Υ

Η σύνδεση της WIND με την Ακαδημαϊκή Κοινότητα, μέσω συμμετοχών σε Ημέρες Καριέρας και εθελοντικών πρωτοβουλιών,  εκφράζει μία σημαντική πτυχή εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, η οποία έρχεται σε απόλυτη σύνδεση με το ‘’Women In Tech’’.

Το επισυναπτόμενο αρχείο περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες που αφορούν το πρόγραμμα και οδηγεί στο Women In Tech για υποβολή αίτησης.

© Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών 2014
Πολυτεχνείο Κρήτης