Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης με τίτλο Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών
Η Σχολή ΗΜΜΥ στο Facebook  Η Σχολή ΗΜΜΥ στο Youtube

SIGLE NEWS - DO NOT DELETE

Διεθνές Συνέδριο ICDE2021 της ΙΕΕΕ για τη Διαχείριση και Ανάλυση Δεδομένων

Στις 19/04/2021 ξεκινάει το Διεθνές Συνέδριο 37th IEEE International Conference on Data Engineering ICDE2021, το οποίο συνδιοργανώνεται από το Πολυτεχνείο Κρήτης και το Ερευνητικό Κέντρο 'Αθηνά'. Με περισσότερες από 150 ερευνητικές ομιλίες, 80 σύντομες ομιλίες, 20 ομιλίες από το χώρο της βιομηχανίας, 2 κεντρικές ομιλίες, 6 tutorials, 21 demos, και 5 workshops, θα είναι σίγουρα μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία!

Πρόεδροι του Συνεδρίου είναι ο Μίνως Γαροφαλάκης, Διευθυντής του Ινστιτούτου Πληροφοριακών Συστημάτων (ΙΠΣΥ) του Ερευνητικού Κέντρου 'Αθηνά' και Καθηγητής της Σχολής HMMY και η Αναστασία Αϊλαμάκη, Kαθηγήτρια Επιστήμης Υπολογιστών στο École Polytechnique Fédérale de Lausanne (EPFL) στην Ελβετία και Διευθύντρια του Εργαστηρίου Data-Intensive Applications and Systems (DIAS).

To Συνέδριο ICDE είναι το πλέον εμβληματικό συνέδριο της ΙΕΕΕ στο χώρο της Διαχείρισης και Ανάλυσης Δεδομένων και ανάμεσα στα πρώτα κορυφαία διεθνή συνέδρια του χώρου. Το συνέδριο είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στα Χανιά, αλλά λόγω των τρεχόντων συνθηκών διεξάγεται 100% εικονικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: www.icde2021.gr

© Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών 2014
Πολυτεχνείο Κρήτης