Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης με τίτλο Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών
Η Σχολή ΗΜΜΥ στο Facebook  Η Σχολή ΗΜΜΥ στο Youtube

SIGLE NEWS - DO NOT DELETE

ΔΠΜΣ στην ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΗΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ) ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΠΜΣ στην ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΗΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ) ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΣ 2021-22/2021-23

Η περιοχή της Επιστήμης Δεδομένων έχει ως αντικείμενο την εξαγωγή γνώσης από μεγάλους όγκους δεδομένων. Η επιστήμη δεδομένων/data science κάνει εκτεταμένη χρήση αλγορίθμων, μηχανικής μάθησης και στατιστικής συμπερασματολογίας για την εξαγωγή γνώσης και προβλέψεων. Οι σύγχρονες επεξεργαστικές δυνατότητες συνδυασμένες με τον όγκο των δεδομένων δημιούργησαν ένα ενάρετο κύκλο ανάπτυξης υπολογιστικών τεχνικών που στηρίζονται στην επαναληπτική βελτίωση από τον υπολογιστή προβλέψεων και αποφάσεων.

Το πρόγραμμα διεξάγεται αποκλειστικά στα αγγλικά, ανταποκρινόμενο στην έντονη διεθνή ζήτηση στον τομέα Data Science. Είναι ΜΟΝΟΕΤΕΣ με διπλωματική εργασία σε συνεργασία με επιχειρήσεις (πλήρης φοίτηση – διετές απογευματινό μόνο μαθήματα για μερική φοίτηση εργαζομένων.) Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο https://datascience.aueb.gr/
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το MSc στην Επιστήμη Δεδομένων για την επόμενη σειρά φοιτητών (ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 FT / 2021-2023 PT) είναι η 30η Ιουνίου 2021.

Στις 22 Ιουνίου 2021, ώρα 6μμ, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά ενημερωτική παρουσίαση του προγράμματος, μέσω MS Teams. Μπορείτε να εγγραφείτε για να την παρακολουθήσετε εδώ: https://forms.gle/x94vHGqRsVchWhxs8 

Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://e-graduate.applications.aueb.gr 

Για διευκρινίσεις και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες, δείτε το https://datascience.aueb.gr/. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία (κ. Σιμόνη Αλεξανδρή) μέσω e-mail, τηλεφώνου, ή επίσκεψης στο γραφείο μας:

e-mail: salexandri<στο>aueb.gr, datascience<στο>aueb.gr

Διευθυνση: Ευελπίδων 47Α & Λευκάδος 33,11362 Αθήνα, 7ος όροφος, Γραφείο 707.

Τηλέφωνο: (+30) 210-82.03.860

Ώρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα έως Παρασκευή 14:00-17:00.  

© Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών 2014
Πολυτεχνείο Κρήτης