Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης με τίτλο Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών
Η Σχολή ΗΜΜΥ στο Facebook  Η Σχολή ΗΜΜΥ στο Youtube

SIGLE NEWS - DO NOT DELETE

Δήλωση Συμμετοχής Φοιτητών σε Εξετάσεις του Εαρινού Εξαμήνου 2019-2020

Καλούμε όλους τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές να δηλώσουν την πρόθεση συμμετοχής τους στις εξετάσεις των μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου 2019-2020, ώστε να γίνει καλύτερος προγραμματισμός για τη χρήση των απαιτούμενων φυσικών ή ηλεκτρονικών πόρων. Η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής είναι διαθέσιμη, αφού γίνει είσοδος με τα ιδρυματικά σας στοιχεία στο νέο portal του φοιτητολογίου (δεν είναι διαθέσιμη στο παλιό): 

https://students.tuc.gr  

Στη συνέχεια, επιλέξτε "Εξυπηρέτηση" από το μενού πάνω δεξιά και μετά "Συμμετοχή στην επόμενη εξεταστική περίοδο". Θα εμφανιστούν όλα τα μαθήματα που είχατε δηλώσει κατά την περίοδο εγγραφής και δηλώσεων του τρέχοντος εξαμήνου και έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ένα-ένα ή όλα τα μαθήματα στα οποία προτίθεστε να λάβετε μέρος στην εξέτασή τους. Ήδη θα πρέπει να έχετε ενημερωθεί από τους διδάσκοντες μέσω eClass, Courses ή Moodle με ποιον τρόπο θα γίνει η εξέταση του κάθε μαθήματος (με φυσική παρουσία ή εξ αποστάσεως με κάποια από τις μεθόδους που αναφέρονται στην απόφαση της Συγκλήτου). Συμπληρώστε την πρόθεσή σας, ακόμη κι αν σκοπεύετε να μην λάβετε μέρος σε εξετάσεις, και στη συνέχεια προχωρήστε σε υποβολή της δήλωσης. Προσοχή! Η δήλωση υποβάλλεται μόνο μία φορά και θα λάβετε email επιβεβαίωσης στον ιδρυματικό σας λογαριασμό. Παρακαλούμε να ολοκληρώσετε την παραπάνω ολιγόλεπτη διαδικασία το συντομότερο δυνατό, από σήμερα και εντός των αμέσως επόμενων ημερών, δηλαδή μέχρι την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020 στις 23:59

Η παραπάνω δήλωση αφορά μόνο στα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα του τρέχοντος εαρινού εξαμήνου. Για τα προπτυχιακά μαθήματα του περασμένου χειμερινού εξαμήνου που έχουν πρόσθετες (εμβόλιμες) εξετάσεις σε κάποιες Σχολές, θα ενεργοποιηθεί η αντίστοιχη δήλωση συμμετοχής στις εξετάσεις τους, αμέσως μόλις κλείσει η παραπάνω περίοδος, δηλαδή από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020, οπότε όσοι είστε επί πτυχίω θα μπορείτε να δηλώσετε την πρόθεσή σας και για αυτά τα μαθήματα. 

Παρακαλούνται όλοι οι διδάσκοντες και οι Γραμματείες των Σχολών να ενημερώσουν αναλόγως τους φοιτητές μέσα από τις αντίστοιχες σελίδες ανακοινώσεων.

Ευελπιστούμε στη συνεργασία όλων για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη δύσκολη αυτή περίοδο.

© Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών 2014
Πολυτεχνείο Κρήτης