Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης με τίτλο Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών
Η Σχολή ΗΜΜΥ στο Facebook  Η Σχολή ΗΜΜΥ στο Youtube

SIGLE NEWS - DO NOT DELETE

Αιτήσεις Στέγασης μεταπτυχιακών φοιτητών και υποψήφιων διδακτόρων για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021

Για πρώτη φορά φέτος όλοι οι προπτυχιακοί φοιτητές που υπέβαλλαν αίτηση στέγασης και ικανοποιούσαν τα ακαδημαϊκά και εισοδηματικά κριτήρια θα φιλοξενηθούν στην Φοιτητική Εστία του Ιδρύματος και παραμένουν δέκα κενές θέσεις.

Κατά την 540/05.11.2020 συνεδρίαση της Συγκλήτου αποφασίστηκε η ενεργοποίηση της παρ. 7 του άρθρου 3, του Κανονισμού Στέγασης 2020 για τη στέγαση των Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψηφίων Διδακτόρων, με ισόποση κατανομή των δέκα (10) κενών θέσεων σε δύο (2) θέσεις ανά Σχολή.

Η υποβολή αιτήσεων στέγασης για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες ξεκινά σήμερα Παρασκευή 20/11/2020 και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 25/11/2020.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στη σελίδα αιτήσεων. Τα δικαιολογητικά (ίδια με αυτά που υποβάλλουν οι πρωτοετείς φοιτητές) βρίσκονται στη σελίδα των αιτήσεων σίτισης-στέγασης ακαδημαϊκού έτους 2020-2021.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν, εφόσον δεν είναι κάτοχοι άλλου τίτλου του ίδιου κύκλου σπουδών:

-οι ενεργοί μεταπτυχιακοί φοιτητές που βρίσκονται στο 1ο ή στο 2ο εξάμηνο σπουδών τους για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος.

-οι ενεργοί υποψήφιοι διδάκτορες που βρίσκονται στο 1ο έως και το 8ο εξάμηνο σπουδών τους για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος.

Η ευθύνη της ορθής συμπλήρωσης της αίτησης ανήκει εξολοκλήρου στον αιτούντα και καμία παρέμβαση στην αίτηση δεν γίνεται από το αρμόδιο τμήμα. Συνιστούμε την ανάγνωση του αρχείου Ερωτήσεις-Απαντήσεις για τη συμπλήρωση των αιτήσεων σίτισης-στέγασης πριν την υποβολή της αίτησης. Μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών αν υπάρχουν απορίες μπορούν να λυθούν είτε επικοινωνώντας στα τηλέφωνα της φοιτητικής μέριμνας τηλ 28210-06258, 37287 ή αποστέλλοντας email στο τμήμα της φοιτητικής μέριμνας.

Μετά την οριστική υποβολή της αίτησης η ενημέρωση για την πορεία ελέγχου της αίτησης γίνεται αυτοματοποιημένα στο ιδρυματικό σας email.

Από το Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας

© Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών 2014
Πολυτεχνείο Κρήτης