Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης με τίτλο Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών
Η Σχολή ΗΜΜΥ στο Facebook  Η Σχολή ΗΜΜΥ στο Youtube

SIGLE NEWS - DO NOT DELETE

Ολοκλήρωση εγγραφής πρωτοετών φοιτητών

Η υποβολή των δικαιολογητικών θα γίνει αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λόγω των αναγκαίων μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται προκειμένου να γίνει η ολοκλήρωση της εγγραφής σας είναι τα ακόλουθα:

1. ΑΙΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ 2020 (έγγραφο σε μορφή PDF, όπως εκδίδεται από τη σελίδα του Υπουργείου Παιδείας (https://eregister.it.minedu.gov.gr/app/login)

2. Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας (2 όψεις) ή Διαβατηρίου (έγγραφο σε μορφή PDF)

3. Φωτογραφία (πρόσφατη, έγχρωμη ή ασπρόμαυρη, σε ουδέτερο φόντο η οποία θα απεικονίζει ευκρινώς μόνο το πρόσωπο). Οι διαστάσεις της φωτογραφίας πρέπει να είναι τουλάχιστον 240 x 240 px και ο τύπος της πρέπει να είναι jpg. Το μέγεθος του αρχείου της φωτογραφίας δεν πρέπει να ξεπερνά τα 2MB.

4. Αντίγραφο Απολυτηρίου Λυκείου (έγγραφο σε μορφή PDF)

5. Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) [απλή εκτύπωση από την ηλεκτρονική ιστοσελίδα www.amka.gr/AMKAGR/] (έγγραφο σε μορφή PDF)

6. Βεβαίωση διαγραφής από το προηγούμενο τμήμα/σχολή μόνο σε περίπτωση που διαθέτετε ήδη τη βεβαίωση διαγραφής (έγγραφο σε μορφή PDF).

Τα δικαιολογητικά για ηλεκτρονική υποβολή πρέπει να είναι πλήρη και ευανάγνωστα σε μορφή PDF (φωτογραφίες εγγράφων μέσω κινητού δεν θα γίνονται δεκτές).

Τα δικαιολογητικά υποβάλλονται ηλεκτρονικά από 7/10/2020 μέχρι και 11/10/2020, από το προσωπικό email που δηλώσατε στα στοιχεία επικοινωνίας κατά την αίτηση  εγγραφή σας, προς την ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας secretary<στο>ece.tuc.gr με θέμα: ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΡΩΤΟΕΤΗ ΦΟΙΤΗΤΗ-ΑΜΚΑ-ΕΠΙΘΕΤΟ.

Σημαντικές πληροφορίες για την έναρξη των σπουδών σας δίνονται στο επισυναπτόμενο έγγραφο.

 

Ενημέρωση για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα στο πλαίσιο της ηλεκτρονικής εγγραφής, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών και την κατάργηση της οδηγίας 95/46/ΕΚ, ΕΕ L 119 της 4-5-2016)

 

© Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών 2014
Πολυτεχνείο Κρήτης