Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης με τίτλο Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών
Η Σχολή ΗΜΜΥ στο Facebook  Η Σχολή ΗΜΜΥ στο Youtube

SIGLE NEWS - DO NOT DELETE

Υποτροφίες Μεταπτυχιακών Σπουδών από το Ίδρυμα “Στρατηγός Μιχαήλ Αρναούτης”

Το ίδρυμα Στρατηγός Μιχαήλ Αρναούτης προκηρύσσει την απονομή υποτροφίας για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό (χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή της Βορείου Αμερικής) για το ακαδημαϊκό έτος 2021 / 2022 στους τομείς:

1. Electrical and Computer Engineering
    (περιλαμβανει τις ακόλουθες τέσσερις κύριες ειδικεύσεις)
    Programming/ Hardware
    Telecommunications
    Energy
    Electronics
2. Biomedical Engineering
3. Informatics
4. Artificial Intelligence

Όλα τα υπόλοιπα πεδία δε θα ληφθούν υπόψη, παρακαλούμε να μην στείλετε την αίτησή σας, εάν σχεδιάζετε να σπουδάσετε σε κάποιον άλλο κλάδο.
Η υποτροφία απονέμεται σε πτυχιούχους ελληνικών ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στους κλάδους αυτούς με διάκριση (Άριστα ή Λίαν Καλώς σε περίπτωση μη εμφάνισης αριστούχων). Απαραίτητη η άρτια γνώση της γλώσσας στην οποία θα σπουδάσετε. Ηλικία υποψηφίων μέχρι 30 ετών. Αποκλείονται οι υπότροφοι που έχουν λάβει υποτροφία από άλλη πηγή.

Η υποτροφία ανέρχεται στα 6000 ευρώ ετησίως και μπορεί να καλύψει έως και δύο έτη (το δεύτερο έτος θα εξαρτηθεί από το διαθέσιμο κεφάλαιο).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση, η φόρμα της οποίας βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος www.arnaoutisfoundation.com.

Οι αιτήσεις πρέπει να συμπληρωθούν στην Αγγλική γλώσσα, και να ΦΤΑΣΟΥΝ με e-mail στην κ. Αρναούτη μέχρι τα μεσάνυχτα της 11ης Μαρτίου 2021 (ώρα Λονδίνου) συνοδευόμενες από βιογραφικό σημείωμα και αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις σπουδές που θα πραγματοποιηθούν. Αιτήσεις που θα φτάσουν μετά από αυτή την ημερομηνία ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο εκτός από e-mail δε θα ληφθούν υπόψη. Αρχεία .zip δε θα γίνουν αποδεκτά. Ο πρώτος κύκλος συνεντεύξεων θα γίνει μέσω Skype στις 24 Απριλίου και οι επιλεγμένοι υποψήφιοι θα περάσουν από συνέντευξη με την κ. Αρναούτη και ένα μέλος της Επιτροπής στην Αθήνα (ή μέσω Skype πάλι, εφόσον λόγω της πανδημίας οι ταξιδιωτικές απαγορεύσεις είναι ακόμα σε ισχύ) στις 29 Μαΐου 2021. Παρακαλούμε να στείλετε την αίτησή σας στην Κ. Αρναούτη στο e-mail: nathene@nathenelawyer.com

Λίστα με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά:
1. Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη αίτηση με φωτογραφία
2. Συστατικές επιστολές (θα πρέπει να σταλούν απ'ευθείας από το πρόσωπο που γράφει την επιστολή στην κ Αρναούτη και είναι δική σας ευθύνη να ελέγξετε ότι παραλήφθηκαν. Μη ολοκληρωμένες αιτήσεις δε θα ληφθούν υπόψην).
3. Αναλυτικές βαθμολογίες
4. Βιογραφικό

© Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών 2014
Πολυτεχνείο Κρήτης