Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης με τίτλο Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών
Η Σχολή ΗΜΜΥ στο Facebook  Η Σχολή ΗΜΜΥ στο Youtube

SIGLE NEWS - DO NOT DELETE

NEO: 26/02/2018 Πρόσθετη Εξεταστική Φεβρουαρίου 2018

Mε βάση απόφαση της Γενικής Συνέλευσης ΗΜΜΥ, σας ενημερώνουμε ότι θα διεξαχθεί πρόσθετη εξεταστική τον Φεβρουάριο 2018, στα μαθήματα «Βασική Θεωρία Κυκλωμάτων», «Προχωρημένη Λογική Σχεδίαση» και «Δομημένος Προγραμματισμός» (τα μόνα προαπαιτούμενα υποχρεωτικά μαθήματα για επόμενα υποχρεωτικά μαθήματα εαρινού εξαμήνου). Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι φοιτητές οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει το 11ο εξάμηνο φοίτησης, καθώς και οι μεγαλύτεροι αυτών.

Ανακοινώνεται επίσης ότι δηλώσεις μαθημάτων για συμμετοχή στην Πρόσθετη Εξεταστική της Σχολής Η.Μ.Μ.Υ. δεν θα γίνουν.

Οι φοιτητές θα εγγραφούν αυτόματα στα μαθήματα ζυγών εξαμήνων που είχαν δηλώσει κατά το περσινό εαρινό εξάμηνο και τα οφείλουν. Οι φοιτητές οι οποίοι είχαν δηλώσει κάποιο μάθημα ζυγού εξαμήνου στο παρελθόν, αλλά δεν το δήλωσαν πέρυσι, μπορούν να εξεταστούν στο μάθημα, εφόσον ενημερώσουν τον διδάσκοντα, ωστόσο η εξέταση αυτή θα εισαχθεί στην καρτέλα τους εκ των υστέρων μαζί με τη βαθμολογία τους.


Φοιτητές που δεν είχαν δηλώσει ποτέ κάποιο μάθημα, δεν μπορούν να εξεταστούν σ' αυτό στην Πρόσθετη Εξεταστική. Πέραν τούτου, για τη συμμετοχή στην πρόσθετη τελική εξέταση κάποιου μαθήματος, οι φοιτητές θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τις υπόλοιπες απαιτήσεις του μαθήματος (εργαστήρια, projects, κ.λπ.), όπως αυτές έχουν οριστεί από τον αντίστοιχο διδάσκοντα.

© Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών 2014
Πολυτεχνείο Κρήτης