Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης με τίτλο Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών
Η Σχολή ΗΜΜΥ στο Facebook  Η Σχολή ΗΜΜΥ στο Youtube

SIGLE NEWS - DO NOT DELETE

Απονομή Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης και Διδακτορικών Διπλωμάτων 2016

Η τελετή απονομής Διδακτορικών Διπλωμάτων & Mεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης 2016 πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 & ώρα 18:30 στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου.

Στα πλαίσια της τελετής απονομής Mεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης & Διδακτορικών Διπλωμάτων του Πολυτεχνείου Κρήτης απονεμήθηκαν τα παρακάτω βραβεία:

- Αριστείας 2016, στον κ. Κωνσταντίνο Ζοπουνίδη, Καθηγητή της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης,  σε αναγνώριση του ερευνητικού του έργου στον τομέα της πολυκριτήριας ανάλυσης αποφάσεων κατά το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016

- Εξαίρετης Διδασκαλίας 2016, στον κ. Μιχαήλ Γαλετάκη, Καθηγητή της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων, σε αναγνώριση του διδακτικού του έργου σε προπτυχιακό επίπεδο

- Εργαστηριακού Διδακτικού Έργου μέλους Ε.ΔΙ.Π./Ε.Τ.Ε.Π. 2016, στην κα. Αριάδνη Παντίδου, μέλος Ε.Τ.Ε.Π. της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος, σε αναγνώριση του εργαστηριακού διδακτικού της  έργου  

 

Επίσης απονεμήθηκε για πρώτη φορά Επαινος Καινοτομίας και Εξωστρέφειας, στον Επίκουρο Καθηγητή της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων Παναγιώτη Παρτσινέβελο  για τις καινοτόμες εφαρμογές της ερευνητικής του ομάδας και τις διακρίσεις της σε σειρά διεθνών διαγωνισμών. 

Επίσης στα πλαίσια της τελετής έγινε απονομή:

-Τεσσάρων (4) υποτροφιών αριστείας,  δωρεά του Παγκρητίου Κληροδοτήματος, σε μεταπτυχιακούς φοιτητές για να εκπονήσουν έρευνα στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Οι υποτροφίες απονεμήθηκαν σε δύο φοιτητές που βρίσκονται στην αρχή του πρώτου έτους και σε δύο φοιτητές που βρίσκονται στην αρχή του δεύτερου έτους προγραμμάτων σπουδών του Πολυτεχνείου Κρήτης που οδηγούν σε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης.

-Bραβείων αριστείας του Κοινωφελούς Ιδρύματος Limmat Stiftung, ύψους 3.000,00 € σε τρεις αριστούχους αποφοίτους του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Περιβαλλοντική Μηχανική» της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης.


Παρακολουθήστε το video της τελετής Απονομής.


Διαβάστε σχετικά άρθρα από τον τοπικό τύπο:

© Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών 2014
Πολυτεχνείο Κρήτης