• Τιμητική Διάκριση για τον Αν. Καθ. Κώστα Μπάλα

    Ο Αν. Καθηγητής Κώστας Μπάλας της Σχολής Ηλεκτρονικών Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης τιμήθηκε με το Α΄ Βραβείο Εφαρμοσμένης Έρευνας του 2ου Διαγωνισμού Εφαρμοσμένης Έρευνας και Καινοτομίας “Η Ελλάδα Καινοτομεί”. Η διάκριση αυτή έγινε μεταξύ περίπου 220 προτάσεων που έγιναν σχεδόν από όλα τα Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Κέντρα της Χώρας καθώς και από Επιχειρήσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαγωνισμός έγινε χωρίς περιορισμό ερευνητικού πεδίου. Η τελετή απονομής των βραβείων του 2ου Διαγωνισμού «Η Ελλάδα Καινοτομεί!» έγινε την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

Αρχή

Καλώς Ήλθατε

Με ιδιαίτερη χαρά σας υποδεχόμαστε στις ιστοσελίδες της Σχολής Ηλεκτρονικών Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (ΗΜΜΥ). Η Σχολή μας, είναι η δεύτερη που ιδρύθηκε στην Ελλάδα για να καλύψει τις ανάγκες των εγχώριων βιομηχανιών και επιχειρήσεων σε Μηχανικούς με τεχνολογικό υπόβαθρο στη Μηχανική Υπολογιστών.

Η ειδικότητα του HMMY έχει ευρύ πεδίο δράσης και σήμερα, οι απόφοιτοί του απασχολούνται σε όλα τα στάδια της παραγωγής σε βιομηχανίες, εταιρίες παροχής υπηρεσιών και κυβερνητικούς οργανισμούς ως μεσαία και ανώτερα στελέχη, φορείς καινοτομικών αλλαγών και σύμβουλοι σε θέματα σχεδιασμού και ανάπτυξης Πληροφοριακών, Τηλεπικοινωνιακών και Ηλεκτρονικών Συστημάτων και Συστημάτων Αυτοματισμού.

© Σχολή Ηλεκτρονικών Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών 2014
Πολυτεχνείο Κρήτης
--